Nagelbijterarrangement:

 

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. 
Een  probleem waar moeilijk van af is te komen, maar met het nagelbijtarrangement  kunt u dit probleem de baas worden. Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen  gedurende 9 weken: 
 
1ste bezoek


Tijdens het eerste bezoek bekijk ik uw nagels en zeg ik welke behandeling voor u het beste zal zijn. U krijgt een nieuwe set en de nagels worden zo kort mogelijk gehouden. Het is belangrijk dat u thuis de adviezen opvolgt en uw nagels 2 x per dag insmeert met nagelriemolie!(deze is bij de prijs inbegrepen) 
 
2de bezoek


 Een week later controleer ik uw nagels, eventuele reparaties worden gratis verholpen.


3de bezoek

 

We zijn dan 2 weken verder en u krijgt een nabehandeling, alles word weer netjes gemaakt en de nagels worden weer mooi in  model gebracht! U blijft ondertussen netjes uw nagels thuis verzorgen en de nagelriemolie gebruiken. Er wordt nu een afspraak gemaakt voor over 2 weken.
 

4de bezoek


Er zijn nu alweer 4 weken voorbij en de nagels hebben nu lekker kunnen groeien. Ook bent u nu gewend geraakt aan de nagels. We maken de nagels weer in orde met een nabehandeling en het in model brengen. En er wordt weer een afspraak gemaakt voor over 2 weken!
 
5de bezoek


We zijn dan alweer 6 weken verder met de nagels en  uw eigen nagels zijn dan al flink gegroeid. Ik maak de nagels weer netjes met een nabehandeling en u blijft trouw doorgaan met de nagelriemolie. 
Bij dit  bezoek wordt er een afspraak gemaakt voor over 3 weken! En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement!. 

6de bezoek

 
We zijn alles bij elkaar dan 9 weken verder. 
We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. Ik geef u  nog een nabehandeling. Aan het eind van dit bezoek kunnen we eventueel 
een vervolgafspraak maken voor verdere behandelingen welke tegen het normale tarief worden uitgevoerd.

U mag tussen alle behandelingen door altijd  bellen  of mailen als er iets met een van de nagels is gebeurd, zodat het zo snel  mogelijk opgelost kan worden en u niet in de gelegenheid komt om te gaan bijten!  Deze service zit bij de prijs in begrepen mits u de verzorgingstips goed heeft  nageleefd, anders vervalt de garantie en betaald u per nagel.
 
Betaling
Kostprijs bedraagt 200€. Betaling vooraf, omdat dit voor u een stimulans zal zijn om van de nagels af te blijven. Eventueel kunt u in overleg in twee keer betalen, een bedrag van €105 bij het 1e bezoek en €105  bij het derde bezoek.