Waxen

Voor het gelaat werk ik met de "selfie wax" van Italwax

Dit is een delicate harde wax voor het gezicht met olie complex. 

 

Perfect voor:

- Wenkbrauwen

- Bovenste lip

- Bakkebaarden

 

Innovatieve "Selfie" waxformulering werd speciaal ontwikkeld om ongewenst haar op de gevoelige gezichtshuid te verwijderen.

Hard Wax "Selfie" is harsvrij samengesteld en is gemaakt om haar op de gevoelige huid van het gezicht te verwijderen.

Natuurlijke oliën in deze wax verminderen irritatie op het gezicht, zorgt voor maximale bescherming en extra comfort tijdens de procedure.

De wax verbrandt niet en beschadigt ook niet een gevoelige huid. Het laat geen roodheid achter, zelfs op een dunne en gevoelige huid.

 

De werktemperatuur van deze harde wax is + 38 ° C.

Voor het ontharen van de rest van het lichaam maak ik gebruik van de "full body wax" van Italwax

Dit is een prachige gouden wax met een unieke formule die speciaal ontwikkeld is om het haar op elk deel van het lichaam te verwijderen.

 

Dankzij de speciale plasticiteit, wordt het gemakkelijk aangebracht met een spatel op grote oppervlakken en vormt het een dunne elastische film die zelfs de kortste en hardste haren perfect grijpt.

 

Deze wax wordt verwijderd zonder gebruik van strips.

 

Deze waxen zijn stripwaxen, deze worden gebruikt op grotere oppervlakten zoals rug, borst, benen of armen. Hij heeft een grote hechtingskracht en bevat ook essentiële oliën 

Zoals u merkt werk ik met verschillende soorten dit om het ontharen zo comfortabel mogelijk te maken.

De selfiewax en full body wax zijn filmwaxen dit wil zeggen dat deze worden gebruikt zonder strips. Wat het een pak huidvriendelijker maakt. Beide waxen zijn ook hypo-allergeen zodat enige vorm van allergie tot een minimum wordt herleid

De striphars van Italwax zal ik gebruiken wanneer er een stuggere beharing is zoals o.a. de rug, borst, armen en benen van de heren. Deze wax wordt verwijdert dmv strips. De topline van Italwax is een synthetische wax de OUD is deels synthetisch en deels op natuurlijke basis.

Er zal vnl gekeken en beslist worden welke wax er gebruikt wordt op de moment zelf.